Higher than the ionosphere on some cretinous pharmaceutical

Een gele beer. Of de overblijfselen van een zeer geërodeerde leeuw, ooit vaardig in zandsteen gebeiteld, maar daardoor nu - detailloos - des te derpier. Het ijle begrip dat zich normaliter tot peuterspeelzalen beperkt, ontoereikend maar beschikbaar in het vouwen van de flanellen pyjama's die zich als ongelukkige dieren voordoen, stalt het verstand enkele kilometers van de ingevoerde bestemming. Inbouwnavigatie:

een geslaagd project dat met minder goedbedoelde woorden verdraaglijker was geweest. Zoals de mensheid, of de dood. Soms kan motivatie inspiratie zijn

Ook duiven hebben zomerwoningen, maar Ryanair niet nodig, tinnenblikjes trekken doodsstralen door de hogere hogere luchtlagen. Daarbinnen een gesprek zoals zo vaak hiervoor, over het leven en films en hoe ze elkaar spiegelen maar zoveel menselijks op het doek ontbreekt: plassen, koken en vooral dat ongemakkelijk moment.

-wanneer een hand een boks een knuffel wordt.

-wanneer het feestje nog niet gaande is, maar je niemand kent en dus wat ongemakkelijk met een biertje staat.

-wanneer je uit de kleren gaat maar je skinny jeans aan je hak blijven hangen en je halfnaakt, springen op één been alsnog je best doet er sexy uit te zien.

Zo sijpelt hersenvocht naar steeds lagere bassins, detonatieklaar en sabeltandsaai.

Popular posts from this blog

Several Serious Cases

Tnx, planet